Hyvinvointipäivä 16.3.2019, Helsinki

Suomen nuoret lesket ry järjestää Hyvinvointipäivän leskille Helsingissä la 16.3 (Hotelli Arthur, Vuorikatu 19, 00100 Helsinki)

Ensimmäisenä aiheena on ”Paikka kaikelle – arki helpommaksi”, josta luennoimassa ammattijärjestäjä Ilana Aalto. Käytännönläheisellä ja insproivalla luennollaan Ilana kertoo, mitä hyötyjä tavaratulvan taltuttamisesta on ja antaa 12 askelta, joilla pääsee projektissa alkuun.

Lounaan jälkeen jatkaa Hyvinvointivalmentaja Ossi Valpio. Ossin keskusteleva luento sisältää helposti arkeen sovellettavaa tiedettä ja toimintaa unen laadun ja stressinhallinnan tueksi. Ossin luennon lomassa noin kello 16 on kahvitarjoilu. Mukana päivässä myös yhdistyksen työntekijä Miia.

Päivän ohjelma:

klo 11.30-11.45 Tervetuloa
klo 11.45-13.15 ”Paikka kaikelle – arki helpommaksi”, Ilana Aalto
klo 13.15-14.30 Lounas
klo 14.30-17.00 Unenlaatu ja stressinhallinta, Ossi Valpio

Virallisen ohjelman jälkeen, kello 17 eteenpäin, osallistujilla on mahdollisuus jatkaa illanviettoa yhdessä vapaamuotoisesti.

Hyvinvointipäivän omavastuuosuus on 20 € / henkilö (sisältäen päivän ohjelman, lounaan ja kahvin). Mukaanpääsy vahvistetaan sähköpostilla, jonka mukana saat tiedot omavastuuosuuden maksamista varten. Huomioithan, että paikkoja on rajallinen määrä, joten kannattaa ilmoittautua ajoissa!

HYVINVOINTIPÄIVÄ ON TÄYNNÄ! Peruutuspaikkoja voi kysellä [email protected]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.