Tv-sarjaan etsitään leskimiehiä

VÄLITÄMME TIETOA: TV-SARJAAN ETSITÄÄN LESKIMIEHIÄ

Banijay Finland TV tuotantoyhtiö etsii iältään 20-45 vuotiaita leskimiehiä, jotka olisivat halukkaita osallistumaan hyvällä maulla tehtyyn TV sarjaan. Noin kymmenen osaisessa sarjassa seurataan neljää eri ikäistä leskimiestä ja heidän taivaltaan siihen että he löytäisivät taas rakkauden ja onnen.

Jokainen kokee leskeyden omalla tavallaan, ja kunnioitamme tätä eli haluamme että henkilö on itse halukas ja valmis uuteen suhteeseen. Ohjelmassa ei tehdä viihdettä kenenkään kustannuksella, vaan aidosti koitetaan löytää rakkaus.

Kiinnostuneiden kanssa istutaan alas ja jutellaan mitä toivotaan, minkälainen konsepti toimisi parhaiten. Olisiko se samankaltainen kuin Maajussille morsian vai olisiko joku muu konsepti mieluisampi. Yhdessä sunnitellaan juuri sopivin ja ja toivottavin vaihtoehto.

Jos innostuit ja haluaisit mukaan, niin yhteydenotot lisätietoja varten voi laittaa mailitse [email protected]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.