Keskustelijaa etsitään Nojatuolikirkkoon

Nojatuolikirkkoon haetaan yhtä keskustelijaa

Nojatuolikirkko-formaatti etsii vieraaksi henkilöä, jolla on omakohtainen kokemus surusta ja menetyksestä, joka voi ja kykenee puhumaan siihen liittyvistä tunteista ja ajatuksista vahvasti läsnäolevana. Olisi hyvä, että vieraalla olisi luonteva suhtautuminen kristinuskoon ja kykyä pohtia kirkon viestin ja oman suruprosessin suhdetta rehellisesti. Toivomuksissa olisi, että vieras on kirkon jäsen. Nojatuolikirkko on tv-jumalanpalvelus, joka toteutetaan rennosti ilman läsnä olevaa seurakuntaa – he seuraavat jumalanpalvelusta kotiensa nojatuoleista, samoin jumalanpalveluksen toimittajat istuvat nojatuoleissa. Pyhäinpäivän Nojatuolikirkossa puhumme tietysti raskaista aiheista: luopumisesta, kuolemasta, kaipauksesta – ja ehkäpä myös toivosta.

Ohjelman nauhoitus tapahtuu tiistaina 13.3.2018, kello 13 alkaen ainakin kello 15.30 asti. Nauhoituspaikka on Oulunkylän vanha kirkko (Siltavoudintie 12).  Ohjelma on  tarkoitus esittää televisiossa pyhäinpäivänä myöhemmin tänä vuonna.

Nojatuolikirkon tuottaa Yle Asia / TV1 ja Kirkon viestintä yhteistyössä.

Lisätietoa Nojatuolikirkosta löytyy myös Facebookista www.facebook/nojatuolikirkko  ja joitain ”making of” ja tiiseri-pätkiä löytyy myös YouTubesta https://www.youtube.com/watch?v=Qv7LFI7YcPA&list=PL6eb27DpvbbymgygRhCECpiLgfc6am7Rq .

Mikäli olet kiinnostunut, ota yhteyttä

Kimmo Saares, ohjelman vastaava tuottaja

0505519611

[email protected]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *