Puhelintukihenkilökoulutus 25.3.2017

Suomen nuoret lesket ry järjestää yhteistyössä Surunauha ry:n kanssa Puhelintukihenkilökoulutuksen lauantaina 25.3 klo 11-17.30 osoitteessa Bulevardi 11, 00120 HKi (Naisasialiitto Unioni ry:n tiloissa).

Koulutus alkaa lounaalla. Puhelintukihenkilökoulutuksen ohjaa viime vuotiseen tapaan Liisa Salmenperä. Päivän lopuksi kummallakin surujärjestöllä on oma osio koulutukseen osallistuville.

Koulutuksen  tavoitteena on tarjota tietoa ja valmiuksia toimia vapaaehtoisena yhdistyksen puhelintukihenkilönä. Koulutukseen ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet, eikä se vielä velvoita vapaaehtoisena puhelintukihenkilönä toimimiseen. Puhelintukihenkilön tehtävät suunnitellaan yksillöllisesti ajankäyttöön ja voimavaroihin sopiviksi.

Koulutukseen voit hakea alla olevalla sähköisellä ilmoittautumislomakkeella:

https://my.surveypal.com/2017-Puhelintukihl%C3%B6koulutus-ilmoittautumislomake

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *