Tule mukaan kehittämään lasten edunvalvontaa maistraatin kanssa

Maistraattien ohjaus- ja kehittämisyksikkö etsii alaikäisten lastensa edunvalvojina toimivia tai toimineita vanhempia yhteistyöhön hankkeessa, jonka tarkoituksena on maistraattien toiminnan asiakaslähtöinen kehittäminen alaikäisen edunvalvonnan palveluiden osalta. Työn lopputuloksena syntyy kuvaus palveluiden asiakas- ja sidosryhmien kokemuksista ja tarpeista, toimintamallin kuvaus alaikäisten edunvalvonnan palveluiden osalta sekä tavoitetilan palvelupolkujen ja palvelusuunnitelman määrittely.

Hanke järjestää työpajat Jyväskylässä 24.1 klo 15 ja Helsingissä 2.2.2017 klo 15. Työpajoihin kutsutaan yhteistyöhön ilmoittautuneita henkilöitä, joilla toivotaan olevan kokemusta alaikäisen edunvalvonta-asioiden hoitamisesta maistraatin kanssa. Vielä ehdit ilmoittautua, tule mukaan vaikuttamaan!

Ilmoittele kiinnostuksestasi sähköpostitse: [email protected]

Kerro viestissä seuraavat tiedot: yhteystietosi, lasten iät, kauanko olet toiminut lastesi edunvalvojana sekä toive kumman paikkakunnan työryhmään olisit kiinnostunut osallistumaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.