Minun elämäni-Selviytymisestä eteenpäin vertaisviikonloppu 19.-20.11

Suomen nuoret lesket ry järjestää leskien ”Minun elämäni” selviytymisestä eteenpäin vertaisviikonlopun Jyväskylässä Kansalaistoiminnakeskus Matarassa 19.-20.11.2016. Viikonloppu on tarkoitettu leskille, joilla on kulunut leskeytymisestä jo useampi vuosi. Mukaan mahtuu 12 henkilöä. Aloitamme lauantaina lounaalla klo 11.30 ja viikonloppu päättyy sunnuntaina klo 15.
Viikonlopun aikana tarkastellaan omaa elämää keskittyen tähän päivään ja tulevaisuuteen. Viikonlopussa pohditaan seuraavia teemoja: Mikä elämässä tuntuu hyvältä ja toimivalta ja mitkä asiat vahvistavat hyvinvointia. Ovatko jotkin omat ajatusmallit ja toimintatavat itselle haitallisia. Mitä menneisyydestä haluaa kantaa mukanaan ja mistä haluaisi luopua. Millaista olisi ”omannäköinen” elämä tulevaisuudessa ja miten sitä kohti voisi edetä. Viikonlopun ohjaajina toimivat Miia Iivonen (Suomen nuoret lesket ry:n työntekijä) ja Marja-Leena Oinonen (yhdistyksen hallituksen jäsen)

Viikonlopun omavastuu on jäsenille 30 € ja ei jäsenille 45 €. Majoittumisen ja matkakulut jokainen kustantaa itse.

Hotelli Cumulus on tarjonnut majoitusta hintaan 72 € / vrk / yhden hengen huone ja 80 € / vrk / kahden hengen huone (hinta sis. buffet-aamiaisen ja asiakassaunan käytön). Jokainen osallistuja varaa huoneensa itse ja mainitsee varatessaan varaustunnuksen ”Minun elämäni”, jotta saa majoitumisen ed.mainituilla hinnoilla. [email protected] TAI puh. 0200 58668,valitse valikosta nro 1  (0,17€ +0,75 €/min.). Hinnat ovat voimassa ajankohdalle 18.-20.11.2016. https://www.cumulus.fi/hotellit/cumulus-jyvaskyla

Ilmoittautuminen päättyy 30.10.

Ilmoittautumislomake: https://my.surveypal.com/2016-Hakulomake-minun-el%C3%A4m%C3%A4ni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *