Vertaistukijan peruskoulutus 29.10 Tampereella

Suomen nuoret lesket ry järjestää koulutuspäivän vertaistukijana toimimisesta lauantaina 29.10.2016 klo 11.30-16.30. Päivä alkaa kahvilla klo 11-11.30. Päivän ohjelman lomassa syödään lounasta, päivä päättyy klo 16.30.  Koulutus järjestetään Tampereella hotelli Cumuluksessa os. Koskikatu 5, 33100 Tampere.  Koulutukseen ovat tervetulleita Suomen nuoret lesket ry:n vertaisryhmänohjaajina sekä puhelintukihenkilöinä jo toimivat sekä vertaistukitoiminnasta kiinnostuneet lesket. (koulutus ei velvoita toimimaan vertaistukijana).

Koulutus on ilmainen ja matkakulut jokainen maksaa itse. Koulutuspäivän aikana on tarjolla lounas ja kahvi.

Kouluttajina toimivat Suomen nuoret lesket ry:n työntekijät.
Tervetuloa rohkeasti mukaan!

ILMOITTAUTUMISLOMAKE:

https://my.surveypal.com/2016-Vertaistukijan-koulu…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *