Lasten sururyhmä alkaa Turussa

Turun Kriisikeskuksessa alkaa lokakuussa vertaistukiryhmä kouluikäisille lapsille ja nuorille, joiden läheinen (vanhempi, isovanhempi tai sisarus) on kuollut. Ryhmässä lasta tuetaan menetyksen läpikäymisessä sekä puhutaan kuolemasta lapsen ikäkaudelle sopivin keinoin.

Ryhmä alkaa 19.10.2016 Turun kriisikeskuksessa osoitteessa Maariankatu 6 b (3. krs) ja kokoontuu aina keskiviikkoisin klo 17:30–19:00 yhteensä seitsemän kertaa.  Ryhmään valitaan 5–7 sopivasti samanikäistä lasta. Sururyhmä on suljettu ja sinne osallistuvien toivotaan sitoutuvan jokaiselle ryhmäkerralle.

Lounais-Suomen Mielenterveysseuran Feeniks-työntekijät toimivat sururyhmän yhteyshenkilöinä ja haastattelevat sururyhmään osallistuvien perheet.

Ilmoittautumiset ja lisäkyselyt 5.10. mennessä:

Marja-Liisa Suorlahti 044 497 3109, marja-liisa.suorlahti (at) turunkriisikeskus.fi tai

Ulla Hohkuri 040 822 3271, ulla.hohkuri (at) turunkriisikeskus.fi (alk. 12.9.)

Esite: Lasten sururyhmä syksy 2016 Turku

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *