Vertaistukea puhelimitse

Oletko työikäisenä leskeytynyt? Haluaisitko vertaistukea puhelimitse?

Suomen nuoret lesket ry:llä on vapaaehtoisia puhelintukihenkilöitä, jotka ovat itse aiemmin leskeytyneitä. Heidän kanssaan voit keskustella puhelimitse; vaihtaa ajatuksia ja kokemuksia leskeydestä. Vertaistukipuheluiden ajakohdat sovitaan etukäteen ja puhelintukihenkilö soittaa puhelut.

Vertaistukipuheluita koordinoi Suomen nuoret lesket ry:n vertaistoiminnan koordinaattori Sari Rappi-Lindholm. Vertaistukipuhelua toivovat ottavat yhteyttä ensin Sariin, joka kertoo puhelintukihenkilötoiminnan käytännöt ja koordinoi puhelupyynnöt eteenpäin puhelintukihenkilölle.

Ota rohkeasti yhteyttä: Sari puh: 044 0565542 tai [email protected]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *