Haastateltavaa etsitään Facebook suremisesta

Oletko muistanut tai surrut menehtynyttä läheistäsi Facebook ympäristössä? Kuulutko esimerkiksi Facebook-muistoryhmään tai oletko muistellut vainajaa tämän kuoleman jälkeen hänen omassa Facebook-profiilissaan? Tai onko Facebook tarjonnut sinulle kenties muunlaisen väylän käsitellä omaisen menetystä?

Olen Helsingin yliopiston Maailman kulttuurien laitoksen opiskelija, ja kirjoitan gradua erilaisista kuolemaan liittyvistä suremisen ja muistamisen tavoista Suomessa. Etsin nyt haastateltavia, joilla on kokemusta vainajan muistamisesta Facebook-ympäristössä. Olen kiinnostunut kaikenlaisesta muistamiseen ja suruun liittyvästä toiminnasta Facebookissa. Toimintasi ei ole tarvinnut olla erityisen aktiivista, vaan riittää, että toiminnalla on ollut sinulle itsellesi merkitystä. Kaikki aiheesta saamani tieto on minulle arvokasta.

Haastattelut voidaan toteuttaa kasvotusten pääkaupunkiseudulla, myös haastattelu Facebook-chatissä on mahdollinen. Haastattelu kestää noin 1-2 tuntia. Kerättyä tietoa käsitellään luottamuksellisesti eikä osallistujien nimiä tule ilmi missään yhteydessä. Lisäksi myös muut mahdolliset tiedot, joilla yksittäiset ihmiset olisivat tunnistettavissa, häivytetään. Jätä yhteystietosi linkin takaa löytyvään kaavakkeeseen, niin otan yhteyttä! Jos sinulla heräsi jotain kysyttävää graduuni liittyen voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse: [email protected]

linkki kaavakkeeseen: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/68617/lomake.html

Ystävällisin terveisin: Inkeri Kajo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *