Lasten sururyhmä Lahdessa syksyllä

Ensi syksynä Lahden seurakuntayhtymässä alkaa lasten sururyhmä. Se on suunnattu päijäthämäläisille perheille, joissa on kuollut vanhempi, sisarus, isovanhempi tai jokin muu tärkeä läheinen. Vertaisryhmä on tarkoitettu 7 – 12 vuotiaille ja mukaan kutsutaan myös yksi perheen turvallinen aikuinen, vanhempi, isovanhempi, kummi tai perheystävä.Sururyhmään osallistuttaessa läheisen kuolemasta olisi hyvä olla kulunut ainakin 3 – 6 kk.

Ryhmä muodostuu kahdesta arki-illan tapaamisesta Metsäpellon seurakuntakodilla sekä viikonlopusta,
pe – su, Siikaniemen kurssikeskuksessa. Aika: torstai-illat 17.9. ja 1.10. sekä pe- su 2. – 4.10 2015. Joulun liepeillä on yhdessä sovittu ”vielä kerran” –tapaaminen.Viikonlopun hinta täysihoitoineen on aikuiselle 32€ ja lapsille 17€, ja maksuun on mahdollista anoa diakonia-avustusta.

Lapset käyvät läpi surua toiminnallisin menetelmin, leikin, seikkailun ja taiteen hoitavassa maailmassa ja ohjaajien kanssa jutustellessa. Aikuisille järjestetään omaa vertaisohjelmaa.Ryhmästä vastaavat surutyöhön erikoistuneet ja perheiden parissa työskennelleet ammattilaiset: lastenohjaajat Mira Kähkönen ja Taru Lehtonen, pastorit Leena Hokka ja Hannu Lehdeskoski ja diakonissa Merja Seppälä-Mäkinen. Mukana on myös surututkija Mari Pulkkinen, www.jalkijaa.fi.

Kysy lisää ja hae mukaan elokuun loppuun mennessä:
[email protected] (Sururyhmien yhteyshenkilö)
P. 044 7191 287
Kesälomani on 15.7. – 12.8.15; tällä välillä voi jättää yhteydenottopyynnön sähköpostiin!

www.lahdenseurakuntayhtymä.fi

Sururyhmän esite:Lasten Suris 2015

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *