Vertaistukiviikonloppu miesleskille (perheineen) 13.-15.11.2015

Miesleskien vertaistukiviikonloppu pidetään 13.–15.11.2015 Rokuan leirikeskuksessa.Vertaistukiviikonloppu on tarkoitettu ensisijaisesti miesleskille ja heidän alaikäisille lapsilleen, mutta viikonloppuun voivat hakea myös mieslesket ilman lapsia. Viikonloppuun otetaan 12 leskiperhettä / miesleskeä. Viikonlopun aikana on täyshoito ja majoitus perhehuoneissa tai 2 hengen huoneissa. Viikonloppu alkaa perjantaina klo 16 ja päättyy sunnuntaina klo 13.

Viikonlopun aikana miesleskille on ohjattuja vertaisryhmiä, joiden aikana lapsille on järjestetty hoito / omaa toimintaa. Vertaisryhmissä käsitellään suruun ja leskeyteen liittyviä aiheita. Ryhmän ohjaajina toimivat Tapio Moilasheimo ja Pekka Nurmi. Viikonlopun omavastuuosuus on 80 € / aikuinen. Lapsilta omavastuuta ei peritä.

Vertaistukiviikon järjestävät yhteistyössä, Karjasillan seurakunta Oulusta, Suomen Mielenterveysseura, Suomen nuoret lesket ry ja Oulun Seudun Yhden Vanhemman Perheet ry. Karjasillan seurakunta vastaa viikonlopun järjestelyistä ja viikonlopun aikana toteutettavasta seurakunnan ohjelmasta, Suomen Mielenterveysseura ry vastaa vertaistuen ohjaamisesta ja Suomen nuoret lesket ry ja Oulun Seudun Yhden Vanhemman Perheet ry vastaa lapsille tarkoitetusta hoidosta ja ohjelmasta.

Hakuaika viikonloppuun on 1.6. -30.9.2015. Haku sähköisellä lomakkeella:https://my.surveypal.com/Miesleskien-vertaistukiviikonloppu-Rokua-2015

Esite:Miesleskien vertaisviikonloppu2015
Tieto valinnoista, tarkempi ohjelma ja tiedot omavastuun maksua varten lähetetään hakuajan päätyttyä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *