Leskien vertaistukiviikonloppu 28.-30.8.2015

Suomen nuoret lesket ry järjestää vertaistukiviikonlopun leskille 28.-30.8.2015 Hotelli Siikarannassa, Espoossa. Viikonloppu on tarkoitettu ensisijaisesti lapsettomille leskille ja niille leskille, joilla lapset ovat jo täysi-ikäisiä ja muuttaneet kotoa.

Viikonlopun aikana vertaisryhmässä käsitellään surua, leskeyden vaikutuksia ja etsitään yhdessä selviytymiskeinoja ja voimavaroja arkeen. Ohjaajina viikonlopussa toimivat yhdistyksen työntekijät Sari ja Sirpa. Viikonloppuun osallistuttaessa leskeytymisestä on hyvä olla kulunut vähintään n. puoli vuotta. Viikonloppu on suunnattu ensisijaisesti niile leskille, jotka eivät ole aikaisemmin osallistuneet leskien vertaistukiviikonloppuihin / kursseille.

Omavastuuosuutena viikonloppuun osallistujat maksavat omat majoituskulunsa. Majoituksen hinta viikonlopulta on 70€ / 2 hengen huoneessa ja 116 € / 1 hengen huoneessa. Viikonlopun aikana on täyshoito.

Haku sähköisellä lomakkeella:https://my.surveypal.com/Hakulomake-Siikaranta-28.-30.8.2015

Haku on auki 9.8 asti. Valinnoista ilmoitetaan heti hakuajan päätyttyä ja viikonloppuun valituille lähetetään tarkempi ohjelma.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *