Suomen Mielenterveysseuran leskiperheiden kurssi ja muuta toimintaa

Suomen Mielenterveysseura järjestää kurssin leskiperheille, joissa toinen vanhempi on kuollut itsemurhan kautta. Kurssin tavoitteena on auttaa leskiä ja heidän lapsiaan orientoitumaan muuttuneeseen elämäntilanteeseen. Kurssilla tuetaan omaa ja perheen selviytymistä ja toimintakykyä sekä
luodaan pohjaa tulevaisuudelle. Kurssin aikana lapsilla ja aikuisilla on omaa tavoitteellista ryhmätoimintaa.

Elokuussa 2015 alkavaksi suunniteltu kurssi jouduttiin valitettavasti perumaan osanottajien vähyyden vuoksi. Kurssille on edelleen haku käynnissä. Kun hakijoita on tarpeeksi, kurssi toteutetaan kolmena viikonloppuna noin vuoden aikajanalla.

HAKU KÄYNNISSÄ, HAKUOHJEET JA LISÄTIETOA ESITTEESTÄ:

Esite 2015 perhekurssi

Tietoa muista Mielenterveysseuran uusista kursseista ja ryhmistä:

Kesä – syksy 2015 uudet alkavat KURSSIT ESITE

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *