Vaikuttamistoimintaa vaalien alla

Suomen nuoret lesket ry:n vaikuttamistoiminnan tärkeä osa-alue on perhe-eläkkeen epäkohtiin vaikuttaminen. Leskeneläkkeessä on lesken ikään ja avioliiton kestoon liittyviä rajoitteita, jotka estävät leskeneläkkeen saamisen isolta joukolta lapsettomia leskiä. Tästä epäkohdasta olemme tiedottaneet kansanedustajaehdokkaita ja laittaneet heille kyselen heidän kannastaan asian korjaamiseksi. Koostamme vastauksista koosteen ja lähetämme sen jäsenistöllemme viikon 15 alussa.

Kansalaistoiminnankeskus Matarassa vierailee Keski-Suomen vaalipiirin ehdokkaita Soste:n kutsumana 31.3. Tässä järjestövierailussa Suomen nuoret lesket ry esittelee toimintaansa. Nostamme erityisesti esille myös perhe-eläkelain muutostarpeen.  Aiheesta tiedotettiin myös Soste:n em. tilaisuudesta lähettämässä mediatiedotteesta.

Alla olevassa liitteessä Suomen nuoret lesket ry:n vaalitavoitteet

Tiedote leskeneläkkeestä 2015

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *