Leskiperheiden voimavaraviikonloppu 5.-7.9.2014 (Hakuaika päättynyt)

Suomen nuoret lesket ry järjestää voimavaraviikonlopun Nuorisokeskus Marttisessa Virroilla 5.-7.9.2014.Viikonlopun tavoitteena on vahvistaa perheen voimavaroja sekä tarjota elämyksiä ja virkistystä koko perheelle. Viikonlopun aikana on aikuisille oma ryhmänsä, jossa käsitellään erityisesti voimavaroja ja vanhemmutta. Näiden ryhmien aikana lapsille ja nuorille on omaa toimintaa mm. jousiammuntaa, kiipeilyä ja resiinaretki. Osa toiminnasta on koko perheen yhteistä. Viikonloppu on toiminnallisen ohjelmansa vuoksi suunnattu erityisesti perheille, joissa on kouluikäisiä lapsia ja nuoria.
Majoittuminen tapahtuu Marttisen nuorisohotellin perhehuoneissa, joissa on oma wc ja suihku. Majoittuminen tapahtuu omin liinavaattein tai vuokraamalla liinavaatteet Marttisesta.

Etusija viikonloppuun on niillä perheillä, jotka eivät aikaisemmin ole osallistuneet leskiperheiden viikonloppuihimme tai osallistumisesta on kulunut jo pidempi aika.

Omavastuuosuudet  viikonlopusta ovat Suomen nuoret lesket ry:n jäsenille seuraavat: aikuiset 60 €, yli 12 -vuotiaat 50 €,  4-11- vuotiaat 40 €, alle 4 vuotiaat maksutta. (Ei-jäsenille hinta +10 € / hlö) Hinta sisältää täysihoidon ja ohjelman.  Matkakulut jokainen kustantaa itse.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *