Löydä oma tarinasi ryhmät nuorille ja nuorille aikuisille

LÖYDÄ OMA TARINASI® -RYHMÄMALLI

Suomen Mielenterveysseuran Löydä oma tarinasi® on ammatillisesti ohjattua vertaistukitoimintaa nuorille ja nuorille aikuisille. Ryhmien tavoitteena on tarjota nuorille mahdollisuus luottamuksellisessa vertaisryhmässä jakaa ajatuksia itselle ajankohtaisista asioista, saada tukea ja löytää keinoja oman mielen hyvinvoinnin edistämiseen.Vertaisuuteen ja voimavarakeskeisyyteen perustuvassa ryhmätoiminnassa käsiteltäviä aiheita ovat muun muassa: elämäntarinat, itsetunto, jaksaminen, ihmissuhteet, yksinäisyys, tunteet, voimavarat, selviytymiskeinot sekä tulevaisuus.Osallistuminen mahdollistaa uusien näkökulmien, keinojen ja voimavarojen löytämisen.

Malli koostuu kymmenestä viikottaisesta tapaamisesta sekä seurantatapaamisesta joiden kesto on 2 tuntia/kerta. Ryhmät muodostetaan ikäryhmittäin ja niissä on 6-10 osallistujaa ja 2 ohjaajaa. Ryhmiin haetaan hakulomakkeen ja haastattelun kautta. Osallistuminen on maksutonta.

Toimintaa on seuraavilla paikkakunnilla: Helsinki, Huittinen, Kemi, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Rovaniemi, Salo, Sastamala, Savonlinna, Tampere, Turku.

Ryhmiä järjestetään seuraaville ikäryhmille: 13–15-vuotiaat, 16–18-vuotiaat ja 18–20-vuotiaat. Ryhmiin on jatkuva haku ja ne käynnistyvät kun ryhmät ovat täynnä.

Ryhmiin haetaan hakulomakkeella. Lisätietoja ja sähköinen hakulomake ryhmiin: http://www.mielenterveysseura.fi/vertaistukiryhmat/yhteisvastuu_nuorista

tai: https://www.facebook.com/LoydaOmaTarinasi

ESITE Löydä oma tarinasi -ryhmät

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *