Haku auki: Elämästä kiinni -verkkovertaisryhmä leskille helmi-maaliskuussa 2024

Nuoret Lesket ry järjestää helmi-maaliskuussa 2024 Elämästä kiinni -terapeuttisen etäryhmän Zoomissa. Ryhmä on suunnattu työikäisille leskille, joilla on kulunut menetyksestä vähintään kaksi vuotta. Ryhmässä etsitään mahdollisuuksia ja voimavaroja, joita hyödyntäen osallistuja voi saada täysipainoisesta ja hyvästä elämästä kiinni.

Kenelle?

Ryhmä on tarkoitettu henkilöille, joilla on kulunut leskeytymisestä vähintään kaksi vuotta. Ryhmään osallistujan on hyvä tunnistaa olevansa elämänkohdassa, jossa kokee nyt olevan sopiva aika jatkaa kohti täysipainoista hyvää elämää menneestä surusta huolimatta. Jos tunnet tarvetta vahvemmalle kokemukselle siitä, että olet elämässä kiinni ja pystyisit elämään täydenpää oman näköistä elämää, niin anna itsellesi lahja ja lähde mukaan Elämästä kiinni -matkalle!

Sisältö

Ryhmä toteutetaan Zoom -yhteyden välityksellä. Ryhmä kokoontuu helmi-maaliskuun aika kaikkiaan kuusi kertaa.

Kokoontumiskerrat:
ti 13.2. klo 18.00-19.30
ti 20.2. klo 18.00-19.30
ti 27.2. klo 18.00-19.30
ti 5.3. klo 18.00-19.30
ti 12.3. klo 18.00-19.30
ti 19.3. klo 18.00-19.30

Ryhmäisten odotetaan sitoutuvan osallistumaan jokaiselle kuudelle kerralle. Tapaamiset muodostavat prosessin, jossa edetään kerta kerralta kohti ryhmäläisen itselleen asettamaansa tavoitetta.

Elämästä kiinni -ryhmä perustuu ratkaisukeskeiseen ajattelutapaan ja tehtäviin. Ratkaisukeskeinen ajattelutapa keskittyy asioihin, jotka toimivat ongelmista ja haasteista huolimatta. Ryhmässä etsitään mahdollisuuksia ja voimavaroja, joita hyödyntäen osallistuja voi saada täysipainoisesta ja hyvästä elämästä kiinni. Elämä on monimutkaista ja se huomioiden ryhmässä etsitään käytännönläheisiä ja mahdollisimman yksinkertaisia asioita, miten toimia ja ajatella toisin, jotta muutos parempaan on mahdollista. Ratkaisukeskeisyydessä hyödynnetään ihmisellä jo olevaa tietoa ja taitoa, ei opetella uutta tai opita pois jostain aikaisemmasta, vaan hyödynnetään jo olemassa oleva uudella tavalla ja uusissa tilanteissa.

Ryhmän ohjaajana toimii Hannele Arvekari. Hanneleen voit tutustua lisää www.tuulikellopalvelut.fi -sivuston kautta. Ryhmäkerroilla on mukana myös yhdistyksen työntekijä.

Hinta

Ryhmään osallistumisesta veloitetaan pieni omavastuuhinta joka on:

Nuoret Lesket ry:n jäsenille 20€
Ei-jäsenille 40€


Hakeminen

Ryhmään otetaan mukaan 8 henkilöä. Hakeminen tapahtuu alla olevan ilmoittautumislomakkeen kautta. Hakemuksen tulee olla perillä viimeistään sunnuntaina 28.1.2024, tiedon valinnoista ilmoitamme sähköpostitse viikolla 5. 

Hae mukaan:
https://q.surveypal.com/2024-kevat-haku–quot-Elamasta-kiinni-quot–13.2.-19.3.-valilla-verkkoryhma