Haku auki: Vertaistukiryhmä vanhempansa menettäneille alakouluikäisille 2.-3.9.2023

Järjestämme 2.-3.9.2023 vertaistukiryhmän alakouluikäisille, joilta on kuollut vanhempi. Ryhmään osallistuminen on maksutonta. Vertaistukiryhmä toteutetaan lähiryhmänä Helsingissä kahtena peräkkäisenä päivänä.

Paikka: Viikin kirkon iltapäiväkerhon tila (Agronominkatu 5, 00790 Helsinki)
Aika:  2.-3.9.2023 klo 10-16 molempina päivinä

Sisältö: Vertaistukiryhmässä lapsi saa tavata ikätovereitaan, jotka ovat myös menettäneet vanhemman. Ohjaajat luotsaavat käsittelemään suruun ja kuolemaan liittyviä kysymyksiä ikätasoisesti luovin ja leikinomaisin keinoin. Ryhmän teemoja ovat muun muassa oman perheen tarina ja perhesuhteet, tunteet, muistot ja selviymiskeinot sekä omat voimavarat. Ohjaajina toimivat sosiaalipsykologi Kati Kärkkäinen ja varhaiskasvatuksen opettaja Kirsi Kuusjärvi.

Hakeminen: Haku ryhmään tapahtuu alla olevan hakulomakkeen kautta. Saat lomakkeen lähettämisen jälkeen sähköpostiisi hakulomakkeen sisällön vahvistukseksi siitä, että hakemuksesi on tullut perille. Ohjaajat ovat kaikkien osallistujien vanhempaan tai huoltajaan yhteydessä ennen ryhmän alkamista. Jos joudut perumaan lapsen osallistumisen, ilmoitathan siitä sähköpostilla osoitteeseen: [email protected].

Hakulomake:
https://q.surveypal.com/2023-syksy-ilmo-Lasten-vertaisryhma

Hakuaika päättyy 31.8.2023.