Tapahtuma: Winkkuvoimaa – nuorten leskien tapaaminen 27.5.2023, Lahti

Winkkuvoimaa – nuorten leskien tapaaminen järjestetään lauantaina 27.5.2022 Lahdessa, Hotelli & ravintola Opiston Kunkussa (Harjukatu 46, 15100 Lahti). Tapahtumaan ovat tervetulleita niin yhdistyksen jäsenet kuin muutkin työikäiset lesket. Luvassa mielenkiintoista ohjelmaa, hyvää ruokaa ja mukavaa yhdessäoloa vertaisten parissa. Tapaamisen yhteydessä pidetään myös yhdistyksen vuotuinen jäsenkokous. Kokouskutsu ja esityslista julkaistaan lähempänä ajankohtaa.

Ohjelma

12.30  Tervetuloa
12.40–14.00 Yhtäkkiä-pieniä henkäyksiä kerrallaan,  Nina Mikkonen
14.00–15.00 Lounas
15.00-16.00 Jäsenkokous
16.00-16.30 Kahvi
16.30–18.00 Luovuuden lähteillä, Tony Dunderfelt 
18.00-19.30 Tauko ohjelmassa
19.30- Yhteinen Illallinen

Virallisen ohjelman jälkeen on mahdollisuus jatkaa yhdessä iltaa vapaamuotoisesti. Tietoa mahdollisesta jatkopaikasta saat sähköpostitse lähempänä tapahtumaa.

Yhtäkkiä – pieninä henkäyksinä, hetki kerrallaan

Miten selvitä silloin kun elämältä putoaa silmänräpäyksessä pohja, kun paluuta ei ole?

Yhtäkkiä-luennossa käydään läpi puolison vakavan sairastumisen myötä Ninan elämässä alkaneet vaiheet. Ensin on tavallinen perhe-elämä yhteisine haaveineen. Yhtenä yönä kaikki muuttuu ja pärjätäkseen on mentävä päivittäisellä selviytymistaktiikalla: Unohdettava kaikki haaveet ja päämäärät, joita yhdessä on suunniteltu. Hyvä lapsiperheen arki on määriteltävä uudelleen. Vuosien jälkeen puoliso menehtyy.

Miten jokin niin väistämätön on edessä kuitenkin yhtäkkiä ja, kuinka vuosien luopumistyö ei tarkoitakaan, ettei kuolema lopullisuudessaan olisi lohdutonta ja musertavaa. Edessä on taas uudenlaisen arjen opetteleminen.

Kuka Nina on tämän kaiken jälkeen?

Julkisuudestakin tuttu Nina Mikkonen on itsekin leski ja tituleeraa itseään tilaamattomien täyskäännösten erityisasiantuntijaksi. Ninan mies, Timo T. A. Mikkonen, menehtyi viitisen vuotta sitten pitkällisen sairauden uuvuttamana. Nina jakaa mielellään pitkän matkan aikana kertynyttä tietoaan ja kokemuksen kartuttamia konsteja, joilla luovia missä tahansa karussa karikossa.

Luovuuden lähteillä

Pohdintoja ihmisen henkisestä ulottuvuudesta, arjesta ja toivon lähteistä

Jokaisen ihmisen sisäisyydessä on voimallinen luovuus, joka aina pyrkii eteenpäin elämässä. Psykologit ja filosofit nimeävät sen yleensä ihmisen henkisyydeksi, mutta se jää aivan liian usein huomaamatta arjen kiireiden keskellä. Psykologi Tony Dunderfelt esittelee näkökulmia siihen, miten ihmisen luovuutta voidaan ymmärtää niin arjessa, kuin tieteissä ja taiteessa.

Psykologi Tony Dunderfelt on ihmisenä kasvamisen asiantuntija, joka on yli 30 vuoden ajan auttanut suomalaisia ymmärtämään ihmismielen salaisuuksia. Hän on suosittu luennoitsija, valmentaja, parisuhdeterapeutti ja televisiopersoona, joka asiantuntevasti yhdistää alan uusimmat tutkimustulokset käytännön elämän kanssa. Tony on kirjoittanut useita kirjoja ihmissuhteista, tunnetaidoista ja elämänkaaripsykologiasta. Hänen uusin kirjansa ”Hyvä fiilis – Mielen hyvinvoinnin kehittäminen” (Basam 2022) tarkastelee nimenomaan ihmisen psykologisia toimintoja ja miten hyvinvointia voi kehittää yksinkertaisilla harjoituksilla.

Hinta

Tapahtuman omavastuuhinta on:
45€ Nuoret Lesket ry:n jäsenille
55€ ei-jäsenille.

Hinta sisältää ohjelman, lounaan, kahvitarjoilun ja illallisen. Saat maksutiedot ja ohjelman automaattisesti sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen. HUOM! Vasta osallistumismaksun maksaminen vahvistaa paikan tapahtumassa. 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevan lomakkeen kautta. Paikkoja on rajallinen määrä. Suljemme ilmoittautumisen, kun osallistujamäärä tulee täyteen/ viimeistään 5.5.2023

Ilmoittaudu mukaan:
https://q.surveypal.com/2023-kevat-ilmo-winkkuwoimaa-Lahti-27.5

Majoitustarjous

Mikäli sinulla on tarve majoittua, voit käyttää majoitustarjoustamme Opiston Kunkku-hotellissa. Jokainen varaa ja maksaa oman majoituksensa. 

Hotellihuoneet sis. aamiaiset

90€ yhden hengen huone (vuorokausi) 
110€ kahden hengen huone (vuorokausi)
150€ kolmen hengen huone ( vuorokausi)
180€  neljän hengen huone ( vuorokausi)

Hostelli

60€ yhden hengen hostellihuone ( vuorokausi)
80€ kahden hengen hostellihuone (vuorokausi)

Tänä vuonna huoneet ovat varattavissa hotellin varaustilanteen mukaan, varaathan siis majoittumisesi ajoissa! Saat ryhmähinnan kun teet varauksen koodilla WINKKUVOIMAA. Voit tehdä varauksen nettisivuilta, puhelimitse tai sähköpostilla hotellin myyntipalvelusta  050 344 7211. osoitteesta: [email protected]