Webinaari: Lapsen ja nuoren suru 21.3.

Millaisia tunteita ja ajatuksia vanhemman kuolema herättää lapsessa? Kuinka jäljelle jäänyt vanhempi ja muut lähipiirin ihmiset voivat tukea lasta surutyössä? Tervetuloa kuuntelemaan 21.3.2023, klo 17.30-19.00 järjestettävää webinaaria, jossa kokemusasiantuntijamme Crista ja Tuija kertovat omia kokemuksiaan aiheesta. Crista on menettänyt toisen vanhempansa varhaisnuoruudessa, Tuijan lapsi on menettänyt isänsä itsemurhan kautta.

Webinaari on maksuton ja sinne ovat tervetulleita kaikki työikäisenä leskeytyneet

Kokemuspuhujina toimivien Cristan ja Tuijan esittäytymiset:

“Olen Crista – metsässä, luonnon vesissä sekä ystävien ja perheen parissa latautuva 25-vuotias vasta valmistunut yhteiskuntatieteiden maisteri ja sosiaalityöntekijä. Kodin jaan avopuolisoni ja labradorinnoutajamme kanssa. Menetin aivosyövän uuvuttaman isäni 13-vuotiaana ja toisen pikkusiskoistani äkillisesti 15-vuotiaana. Suru on merkityksellinen osa sitä, kuka olen ja miten maailmaa katson. Yksi tulevaisuuden haaveistani onkin tehdä tutkimustyötä kuolemaan ja suruun liittyen.”

“Olen Tuija Udd-Manninen, 37-vuotias kolmen kouluikäisen tytön äiti. Aviomieheni ja lasteni isä teki itsemurhan maaliskuussa 2020. Ehdimme olla yhdessä 16 vuotta. Tällä hetkellä opiskelen varhaiskasvatuksen opettajaksi. Viihdyn luonnossa koirien kanssa ja metsään suunnataan aina kun voidaan.”

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevan linkin kautta. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistusviestinä koosteen vastauksistasi sekä osallistumislinkin webinaariin.

Ilmoittaudu mukaan:
https://q.surveypal.com/2023-kevat-maaliskuu-ilmo-webinaari-kokemusasiantuntija

Ilmoittautuminen sulkeutuu 21.3. klo 12.00