Haku auki: Leskiperheiden tuetut lomat kesälle 2023

Haku Maaseudun terveys- ja lomahuollon tuetuille lomaviikoille on nyt avautunut! Tarjolla on kaksi leskiperheille suunnattua lomaa:

25.-30.06.2023 Liikuntakeskus Pajulahti (hakuaika päättyy 25.03.2023)
23.-28.07.2023 Kuortaneen Urheiluopisto (hakuaika päättyy 23.04.2023)

Vertaislomien tavoitteena on, että lomalaiset virkistyvät, tapaavat toisia samassa tilanteessa olevia sekä saavat vertaistuen ja lomaohjelman kautta voimavaroja arkeen. Loma tarjoaa mahdollisuuden kiireettömään yhdessäoloon ja mukavaan yhteiseen tekemiseen. Lomalta voitte saada vertaistukea ja yhteisiä lomakokemuksia toisten samankaltaisessa elämäntilanteessa olevien perheiden kanssa.   

Loman sisältö:   

  • Perheen yhteistä ohjelmaa  
  • Vanhempien ohjelmaa  
  • Lastenohjelmaa ikäryhmittäin  
  • Lastenhoitoa 1-4v. lapsille (4 x 2h loman aikana) 

Loman omavastuuosuus aikuisilta ja 17 vuotta täyttäneiltä on 125 €. Alle 17-vuotiaat lomailevat maksutta. Lapsiperhelomilla majoitus järjestetään huoneessa tai huoneistossa perheen koon mukaan. Kaikilla lomilla on täysihoito: aamiainen, lounas ja päivällinen, lapsiperhelomilla myös iltapala. Jokaisella lomalla on lomateeman mukaista monipuolista, ohjattua, maksutonta ohjelmaa. Lomailija maksaa itse matkakulunsa lomakohteeseen. Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry ei ole vakuuttanut lomalaisiaan. Suosittelemme matkustajavakuutuksen ottamista.

Lisätietoja ja hakulomakkeet löytyvät MTLH:n sivuilta:
https://mtlh.fi/lomatarjonta/vertaisryhmille/lomat-jarjestoittain/nuoret-lesket-ry/