Vertaistukiryhmä vanhempansa menettäneille alakouluikäisille 20.-21.8.

Järjestämme 20.-21.8.2022 vertaistukiryhmän alakouluikäisille, joilta on kuollut vanhempi. Ryhmään osallistuminen on maksutonta. Vertaistukiryhmä toteutetaan lähiryhmänä Helsingissä.

Paikka: Voudintie 4B, Helsinki
Aika:
20.-21.8.2022 klo 10-16 molempina päivinä.

Sisältö: Vertaistukiryhmässä lapsi saa tavata ikätovereitaan, joilta on myös kuollut vanhempi. Ohjaajat luotsaavat käsittelemään suruun ja kuolemaan liittyviä kysymyksiä ikätasoisesti luovin ja leikinomaisin keinoin. Ryhmän teemoja ovat muun muassa oman perheen tarina ja perhesuhteet, tunteet, muistot ja selviymiskeinot sekä omat voimavarat. Ohjaajina toimivat sosiaalipsykologi Kati Kärkkäinen ja varhaiskasvatuksen opettaja Kirsi Kuusjärvi.

Hakeminen: Haku ryhmään tapahtuu alla olevan hakulomakkeen kautta. Saat lomakkeen lähettämisen jälkeen sähköpostiisi hakulomakkeen sisällön vahvistukseksi siitä, että hakemuksesi on tullut perille. Ohjaajat ovat kaikkien osallistujien vanhempaan tai huoltajaan yhteydessä ennen ryhmän alkamista. Jos joudut perumaan lapsen osallistumisen, ilmoitathan siitä sähköpostilla osoitteeseen: [email protected]

Hakulomake:
https://q.surveypal.com/2022-kevat-ilmo-Lasten-sururyhma

Haethan mahdollisimman pian!