Surukonferenssi 2021 järjestetään 15.-16.4. etätapahtumana – Ilmoittaudu mukaan!

Kahdestoista valtakunnallinen Surukonferenssi järjestetään etätapahtumana 15.-16.4.2021 teemalla Kenellä on oikeus surra?

Konferenssissa käsitellään tänä vuonna sitä, kenen surua pidetään yhteiskunnassamme oikeutettuna tai kenen jää äänioikeudettomaksi. Konferenssissa jaetaan myös tietoa ja käytännön menetelmiä surevien tukemiseen ja oman surun käsittelyyn. Konferenssin ohjelmaan voit tutustua konferenssin nettisivuilla: http://www.surut.fi/ohjelma/

Konferenssin tavoitteena on lisätä tietoutta surusta ja surevan tukemisesta sekä tuoda esille suomalaista kuolemaan liittyvää tutkimustietoa. Konferenssin kautta halutaan myös tarjota läheisensä menettäneille ja surevia työssään kohtaaville mahdollisuus vuorovaikutukseen.

Kenelle?

Konferenssi on suunnattu sosiaali- ja terveydenhoitoalan, opetus – ja kasvatusalan ja seurakuntien työntekijöille, muille surevia työssään kohtaaville sekä läheisensä menettäneille. Konferenssi on tarkoitettu myös surua ja kuolemaa tutkiville tahoille ja asiantuntijoille.

Hinta

Osallistumismaksu on ennakkoon ostettuna 120e/2pv ja 60e/1pv

Ilmoittautuminen

http://www.surut.fi/ilmoittautuminen/

Surukonferenssin logo