Mulla on ikävä – Verkkovertaisryhmä 15-21 -vuotiaille nuorille, joilta on kuollut vanhempi

”Läheisen menettämisestä puhuminen on raskasta, mutta kun saa jutella samaa kokeneiden nuorten kanssa, oma olo helpottaa. Yksinäisyyden tunne hälvenee, kun tajuaa, että ei ole ainut, ketä on kokenut menetyksen nuorena. On huojentavaa kuulla, että muut nuoret ovat kokeneet samoja tunteita kuin itse.” 

Aiheena verkkovertaisryhmässä on vanhemman menetys ja sen vaikutus omaan elämään. Ryhmän alussa tutustutaan toinen toisiimme ja luodaan turvallinen tila. Jokainen saa kertoa omasta tarinasta sen, minkä haluaa ja pystyy. Etsimme myös selviytymiskeinoja erilaisiin elämän hetkiin ja sosiaalisiin tilanteisiin, joissa suru on läsnä. Kartoitamme, kuinka löytää voimaa ja jaksamista omaan arkeen. Ryhmän ohjaajana toimii sosiaalipsykologi Kati Kärkkäinen.

Ryhmään osallistuminen on maksutonta!

Verkkotapaamiset tiistaisin:

20.10. klo 16.30-18.30
3.11. klo 16.30-18.30 
17.11. klo 16.30-18.30

Verkkotapaamisten välillä kokemuksia jaetaan kirjoittamalla Tukinetin suljetussa ryhmässä.

Ilmoittauduthan pian, paikkoja rajoitettu määrä.

Ilmoittaudu:
https://my.surveypal.com/mulla-on-ikava