Kenet sä menetit – vertaisviikonloppu nuorille

Hei sinä 16–22 -vuotias, joka suret perheenjäsenen, ystävän tai sukulaisen kuolemaa. Tule mukaan viikonloppuun, jossa saat puhua omista kokemuksistasi ja voit osallistua yhteiseen toimintaan.

Viikonloppu sisältää paljon elämyksellistä tekemistä ja ulkoilua luonnossa (esim. saunomista ja avantouintia). Tarkempi ohjelma mietitään yhdessä osallistujien kanssa. Viikonlopun oivallukset ikuistetaan luovia menetelmiä käyttäen, kuten maalaten, valokuvin tai videoilla. Voit osallistua toimintaan sen verran, kuin sinulle sopii ja hyvältä tuntuu.

Ohjaajat ovat surujärjestön työntekijöitä sekä vertaisia, jotka ovat itsekin menettäneet läheisen nuorena. Viikonlopun järjestävät Surunauha ry, KÄPY ry, Huoma ry ja Suomen nuoret lesket ry. Viikonloppu on osallistujille maksuton.

Haluatko lisätietoja viikonlopusta? Kysymyksiisi vastaa Teppo Kupias puh. 044 751 9916 (myös WhatsApp) tai [email protected]

Ilmoittaudu mukaan: https://pokka.kukunori.fi/surunauha/nuoret2020