Virtuaalivoimaa -webinaari 6.6.2020

Puolison kuolema muuttaa elämää konkreettisesti. Kuinka selvitä surun kanssa ja mistä löytää voimia jatkaa eteenpäin? Vieläkö leskikin voi kokea iloa? Tule kuulemaan näistä aiheista maksuttomaan Virtuaalivoimaa -webinaariimme 6.6.

Työikäsille leskille suunnattussa webinaarissa kuulemme aiheista Suru ja leskeytyminen – elämän suuri taitekohta ja Kyllä leskikin voi iloita. Osallistujilla on luentojen yhteydessä myös mahdollisuus esittää kysymyksiä luennoitsijoillemme chat-ikkunan kautta.

Ilmoittaudu mukaan, osallistuminen on maksutonta!
https://my.surveypal.com/Ilmoittautuminen-Virtuaalivoimaa-6.6%2E

Ole nopea, paikkoja on rajoitettu määrä!

OHJELMA:

Klo 11.00 Tervetulosanat, Suomen nuoret lesket ry
Klo 11.15 Suru ja leskeytyminen–elämän suuri taitekohta, Liisa Salmenperä (TtT, psykoterapeutti)
Klo 12.00 Kysymyksiä Liisalle yleisöstä
Klo 12.15 Tauko
Klo 12.45 Kyllä leskikin voi iloita, Asta Suomi (YTT, psykoterapeutti)
Klo 13.30 Kysymyksiä Astalle yleisöstä
Klo 13.45 Loppusanat
Klo 14.00 Tilaisuus päättyy

Suru ja leskeytyminen- elämän suuri taitekohta 


Liisa Salmenperä TtT, psykoterapeutti, työnohjaaja

Puolison kuolema muuttaa elämää konkreettisesti. Suru hiljentää vauhtia, arki muuttuu, henkiset voimavarat punnitaan, mieli painuu alakuloon ja joskus väsymys käy ylivoimaiseksi. Toisinaan jopa identiteettikin kyseenalaistuu, kuka minä nyt olen? Miten tästä kaikesta voi selvitä, miten jaksan eteenpäin?

Luennossa käydään läpi surun ja leskeytymisen ilmiöitä ja etenemistä sekä mietitään konkreettisia keinoja toivon näkökulman ja oman voinnin vahvistamiseksi. 


Kyllä leskikin voi iloita


Asta Suomi, YTT, psykoterapeutti, työnohjaaja.

Kun pahin suru hellittää, on aika suuntautua uudelleen elämään, iloon ja kenties rakkauteenkin. Jokaisen tapa löytää iloa on ainutkertaista. Selviytymisen jälkeen on aika löytää myös kukoistusta ja tästä alustuksessa onkin kyse. Miten ilo rakentuu, muistot asettuvat, uudet ihmissuhteet tuleva elämään. Ja edelleen meillä on muistot.