Haku auki: WinkkuWoimaa -tapahtuma 6.6.2020, Turku

WinkkuWoimaa – nuorten leskien tapaaminen järjestetään 6.6.2020 Turussa, Scandic hotel Juliassa. Tahtumaan ovat tervetulleita niin yhdistyksen jäsenet kuin muutkin työikäiset lesket. Luvassa mielenkiintoista ohjelmaa, hyvää ruokaa ja mukavaa yhdessäoloa vertaisten parissa. 

Tapahtuman omavastuuhinta on 39€ jäsenille ja 49€ ei-jäsenille.

Saat maksutiedot ja ohjelman automaattisesti sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen. HUOM! Vasta osallistumismaksun maksaminen vahvistaa paikan tapahtumassa.

ILMOITTAUDU:
https://my.surveypal.com/2020-ilmo-winkkuwoimaa-6.-7.6.-TKUOhjelma:

11.00-11.30 Ilmoittautuminen ja kahvi
11.30 –11.45 Tervetuloa
11.45–13.30 Tunteet, tarpeet ja myötätunto surun kohdatessa,  Miia Aaltonen
13.30–14.45 Lounas
14.45–16.30 Lesken uusi parisuhde, Petteri Salonen
16.30–17.00 Kahvi
17.00-19.00 Tauko ohjelmassa
19.00- Yhteinen Illallinen

Virallisen ohjelman jälkeen on mahdollisuus jatkaa yhdessä iltaa vapaamuotoisesti. Tietoa mahdollisesta jatkopaikasta saat sähköpostitse lähempänä tapahtumaa.


TIETOA LUENNOISTA:

Tunteet, tarpeet ja myötätunto surun kohdatessa – Miia Aaltonen

Luennolla pohdimme leskeyden aiheuttamia tunteita ja sitä miten niiden kanssa tulla parhaiten toimeen. Ison kriisin kohdatessa tunteiden säätelyä ja tunnistamisen kykyä tarvitaan erityisesti, jotta elämässä pääsee rakentavalla tavalla eteenpäin. Joskus tunnepäissään on vaikea toimia, mutta omia tunteita ja tarpeita tunnistamalla voi päästä järkevämpään tapaan jaksaa eteenpäin ja liittyä toisiin ihmisiin. Se on siis keino helpottaa ja keventää omaa elämään. Hyvät ihmiskontaktit kannattelevat tutkitusti kriisien keskellä. Kuitenkin silloin kun tarvitsemme myötätuntoa eniten, meillä on usein tapana toimia niin että herätämme sitä vähiten kanssa ihmisissämme. Pohdimme siis myös myötätuntoa ja etenkin sitä tärkeintä muotoa kriisin kohdatessa, eli itsemyötätuntoa. Miten olla oman itsensä paras ystävä ja taputtaa tarvittaessa lohduttaen olkapäälle.

Miia Aaltonen on itse leskeytynyt vuonna 2014. Sosionomi -taustainen Aaltonen työskentelee tällä hetkellä sovitteluohjaajana Varsinais-Suomen sovittelutoimistossa. Työnsä ohella hän on myös kouluttanut esimiehiä ja työyhteisöjä sovinnolliseen vuorovaikutukseen sekä vetänyt kansalaisopistolla kurssia aiheeseen liittyen.


Lesken uusi parisuhde – Petteri Salonen

Petteri Salosen puheenvuoro käsittelee lesken uuden parisuhteen haasteita ja voimavaroja. Sisältö koostuu uusimmasta teoriatiedosta sekä Petterin itse tekemästä haastattelututkimuksesta, jota varten hän haastatteli leskiä ja heidän uusia kumppaneitaan. Tarkoitus ei ole puhua pelkästään lesken uuden parisuhteen haasteista. Haastatteluissa lesket nostivat esiin myös positiivisia puolia ja omia voimavarojaan.

Yksilö- ja pariterapeutti sekä uusperheneuvoja Petteri Salonen leskeytyi itse vuonna 2011 hänen kahden vanhemman lapsensa äidin kuollessa yllättäin. Hän on ollut naimisissa nykyisen puolisonsa kanssa vuodesta 2014 ja heillä on yksi yhteinen lapsi.


MAJOITTUMINEN

Majoittautuminen tapahtuu omakustanteisesti. Voit hyödyntää majoitustarjoustamme Scandic Julia -hotellissa (Standard-huone), varaustunnuksella BSUO050620

Hinnat:
129 € yhden hengen huone / vuorokausi
149 € kahden hengen huone / vuorokausi

Huom! Huoneet ovat varattavissa hotellin varaustilanteen mukaan, varaathan siis majoittumisesi ajoissa!

Varaa huone
netistä: https://www.scandichotels.fi/?bookingcode=BSUO050620
Puhelimitse: +358 2 336000
Sähköpostitse: [email protected]

Lämpimästi tervetuloa mukaan!