Mourning cloak -tanssiesitys

Helsingissä pe 4.10.2019 klo 19-20

Mourning cloak – Suruvaippa on teos surusta, kehollinen ja tanssillinen matka elämää muuttavasta kokemuksesta ja toivon uudelleen löytämisestä.

Teoksen pohjalla on tanssija Tiia Hämäläisen omakohtaiset kokemukset puolison menettämisestä, mutta myös surun kokeminen laajempana ilmiönä ja olemisen tilana.

Suru ei ole sairaus. Läheisen menettäminen kuolemalle muistuttaa, mistä ihmisenä olemisessa on kyse. Suru on elämäntapahtuma, merkityksellinen kokemus, joka jättää jäljen. Surun kasvot ovat moninaiset ja monimutkaiset. Suremme, koska rakastamme.

Lähde mukaan katsomaan tanssiesitystä Suomen nuoret lesket ry:n kanssa! Kun olet ilmoittautunut, saat sähköpostitse tiedot lipun maksamista varten. Vasta lipun maksaminen vahvistaa paikan esityksessä. Mukaan mahtuu 30 ensimmäiseksi ilmoittautunutta työikäistä leskeä.

Hinta: Omavastuuosuus yhdistyksen jäseneltä on 10€. Ei-jäsenet saavat lipun kauttamme 18€:n ryhmähinnalla. (norm. lipunhinta 20€.)

Hyvä tietää: Viimeinen hetki ilmoittautua ja maksaa lippu on sunnuntaina 8.9.2019 klo 12. Tämän jälkeen kaikki varauksemme maksamattomat paikat vapautetaan teatterin yleiseen lipunmyyntiin.

Peruutusehdot: Palautamme lippumaksun, jos perut lippusi viimeistään su 1.9. Tämän jälkeen peruttuja lippuja ei palauteta.

Osoite: Valtimon teatteri, Aleksis Kiven katu 22, sisäpiha. Helsinki.Esite Ilmoittautumislinkki