Verkkovertaisryhmä hiljattain kumppaninsa menettäneille (0-1v. menetyksestä)

Tapahtumakuvaus
Tarjoamme vertaistukea kumppaninsa vastikään menettäneille (kun menetyksestä on kulunut 0-1 vuotta.) Ryhmä kokoontuu joka kuun viimeisenä tiistaina klo 18.00-20.00. Ryhmässä pääset jakamaan ajatuksia saman kokeneiden kanssa. Voit osallistua omalla tavallasi, puhua ja jakaa asioita sen verran kuin itse koet sopivaksi. Vertaistukiryhmässä puhutaan luottamuksella henkilökohtaisista asioista. Ryhmässä on vaitiolovelvollisuus.

Kokoontumiset ovat kesätauolla

Osallistuminen
Verkkovertaisiin osallistuminen tapahtuu Zoom-videoyhteyden kautta. Voit osallistua ryhmään tietokoneella, puhelimella tai tabletilla. Lähetämme sinulle toisen sähköpostin lähempänä tapahtumaa, siinä saat liittymislinkin ja ohjeet Zoom-sovelluksen lataamiseen.

Ilmoittautuminen
Ryhmään voit osallistua asuinpaikasta riippumatta. Osallistuminen on maksutonta. Voit ilmoittautua joko yhdelle kerralle, tai saman tien useammalle. Voit myös tehdä lisäilmoittautumisen myöhemmin toiselle kerralle, se onnistuu tämän saman lomakkeen kautta. Ilmoittauduthan viimeistään tapaamispäivänä ennen kello 17.00. Jos et pääsekään osallistumaan, ilmoitathan siitä meille, jotta vapautamme paikan toiselle osallistujalle! /[email protected]

Ilmoittaudu mukaan:
Ilmoittautuminen ei ole tällä hetkellä auki