TURKU

Oletko työikäinen ja menettänyt puolisosi tai elämänkumppanisi? Lämpimästi tervetuloa vertaistukiryhmään, joka on avoin kaikille työikäisille leskille parisuhteen muodosta, perhetilanteesta ja puolison kuolintavasta riippumatta. 

Ryhmässä on mahdollisuus tavata muita samassa elämäntilanteessa olevia ja saada tukea arjessa jaksamiseen. Ryhmässä jaetaan suruun ja leskeyteen liittyviä kokemuksia ja ajatuksia luottamuksellisesti vertaisten kanssa.

Turun alueen verkkovertaisryhmä kokoontuu virtuaalisesti
14.6. klo 21-22.30

Halutessasi mukaan ryhmään, lähetä sähköpostia osoitteeseen: [email protected] ja saat osallistumislinkin sähköpostiisi.
____________________________________________________________________________

RYHMÄ KOKOONTUU OSOITTEESSA: Perhetalo Heideken/Sepänkatu 3. Valkoisen Rouvan Salonki (2. krs). Lapset leikkivät tapaamisen ajan Marakatti-tilassa (1. krs), lokakuussa poikkeuksellisesti Sophien salissa (2. krs). Jos lähitapaamiset eivät ole suositeltavia, samana päivänä tavataan etäyhteydellä!

KOKOONTUMISPÄIVÄT: 

Syyskaudella 2020

Su 06.09. klo 15-17 Varauduthan ulkoiluun!
Su 04.10. klo 15-17
Su 01.11. klo 15-17
Su 13.12. klo 15-17 Lapsille piparityöpaja. Aikuisille glögiä ja suklaata. Kynttiläpolku.

Ryhmän ajaksi on järjestetty lastenhoito. Tutut lastenhoitajat tulevat paikalle kaikkiin tapaamisiin, joten myös lapset ovat tervetulleita leikkimään valvotusti uusien kavereiden kanssa!

Vapaamuotoiset tapaamiset syyskaudella 2020:

Su 09.08.      Leskiperheiden päiväretki Kuhankuonolle
La 21.11.      Leskien pikkujoulut

YHTEYSTIEDOT:
[email protected]

_________________________________________________________________________

Vapaamuotoiset tapaamiset +50v. -ryhmä

Turussa kokoontuu yllä olevan ryhmän lisäksi vapaamuotoisesti myös +50 -vuotiaiden leskien ryhmä. Tapaamiset järjestetään pääsääntöisesti Turun Teerenpelissä, joka kuun viimeinen torstai. Kokoonnumme kabinetin puolella, ravintolasalin vieressä. Pöydässä paperi, jossa lukee lesket.

Tapaamiset sisältävät vertaistukikeskustelua ja myös vapaa-muotoisempaa seuranpitoa. Vaikka kyse onkin vapaamuotoisemmista tapaamisista, on ne organisoitu niin, että porukkaa on aina paikalla!  Tervetuloa rohkeasti mukaan, myös uudet!

Kesä 2020

Teerenpeli, Eerikinkatu 8, Turku

Kesä 2020
Kesän tapaamisissa pyritään väljiin etäisyyksiin ja ulkotapahtumiin, sekä ottamaan huomioon mahdolliset rajoitukset. Kokoontuminen Teerenpeliin sisä- tai ulkotiloihin ja sieltä jatketaan sään mukaan jokirantaan tai mahdollisiin tapahtumiin yms.
to.25.6 klo 18- Teerenpeli
to.30.7 klo 18- Teerenpeli
to.27.8 klo 18- Teerenpeli
Syksyn tapaamisista tiedotetaan erikseen.

Lisätietoja +50v. -ryhmään liittyen:
[email protected]